Coway Malaysia

Testimoni & Pakej Pindah Ke Rumah Baru

 

Air Karat  Punya Hal

Bagi pemilik unit penapis air Coway yang telah dimiliki oleh Pn Anisah sebelum ini telah memudahkan beliau sekeluarga dan terlindung daripada air kotor.

Walaubagaimanapun, disebabkan oleh 5 ekor kucing yang dipeliharanya di rumah telah mengakibatkan udara menjadi berbau. Keadaan ini tidak menyenangkan mereka.

Dengan pantas dan penuh keyakinan Pn Anisah dari Kajang ini telah memilih unit penapis udara Lombok II dari kami bagi mengatasi masalah yang telah mereka alami.

Tahniah buat Pn Anisah sekeluarga dan terima kasih juga kerana telah mencadangkan servis kami kepada jiran tetangga.

 

 

 

Klang Dalam Tawanan Kami Lagi

Kali ini Dengan Adanya Penapis Air Coway Malaysia Model Villaem keluarga Datin Salamah pula telah diselamatkan daripada kuman-kuman yang ada pada air di rumahnya.

Mereka dengan yakin telah memilih unit Coway Villaem sebagai Water Filter Coway Malaysia rasmi di rumahnya.

Kami akan terus-menerus membasmi air kotor pada mereka yang tinggal di Klang. Kami harap anda semua terus mendoakan kami untuk terus bersemangat menyelamatkan penduduk di Klang

.

Kami Perangi Air Kotor

 
 
 
 
 

 

Rumah Lengkap Bila Adanya Penapis Air Coway

" Barulah senang dan puas hati bila dah ada Coway di rumah. Yakin sepenuhnya dengan air sekarang." En Rashid dari Muar Johor.

Walaupun En Rashid dari Muar Johor. kawasan yang semakin pesat membangun, namun jangan sesekali kita memandang rendah terhadap tahap kebersihan air di kawasan seperti ini.

Kini En Rashid sekeluarga tidak perlu risau dan rasa was-was lagi setelah memilih unit penapis air Villaem Coway sebagai medium penapis air di rumahnya.

Syabas dari kami.

 

Air Bersih Kini Di Selayang

Dengan adanya unit produk Coway Villaem di rumah Pn Ira di Selayang kini telah menghindarkan mereka sekeluarga dari serangan air kotor.

Selain ituJuga telah membantu Pn Noriza menjimatkan banyak masa dalam proses mendapatkan air bersih di rumah mereka. Bagi beliau yang berkerjaya dan sibuk dalam urusan kerja adalah sangat membantu.

Bagi Pn Noriza sekeluarga kami ingin mengucapkan tahniah dan syabas.

Jangan lupa untuk menerima panggilan 2 bulan sekali dari pasukan Cody yang akan servis penapis air di rumah puan secara percuma.
 
 
Water Filter Coway Malaysia Di AMSTELL (M) Sdn Bhd Dapat kami Supply, Kali Ini Warga Amstell Dapat Minum Air Bersih Dari Penapis Air Coway. Ramai Warga Amstell Gembira Bila Tanya Prestasi Penapis Air Coway Malaysia, Kebanyakan Mereka Komen "Senang Bila Memiliki Water Filter Coway Malaysia" Kerana Air Dah Tersedia.
 

 

Mereka merupakan antara yang ramai memilih untuk berada di dalam perseketiran yang sihat dan bersih.

Water Filter Coway Malaysia Model "Metro" menjadi pilihan bagi Warga Amstell kerana rupa bentuknya yang elegan dan moden.

Syabas dan selamat berCoway.

 

 
 

Syed Ibrahim Dari Bangi Gembira Bila Water Filter Coway "Value" Dapat Dipasang Dengan Mudah Di Rumah beliau..Dengan Adanya Penapis Air Coway Malaysia Ini Memberi Banyak kemudahan kepada beliau dan sekeluarga..

Kali ini keluarga Syed Ibrahim pula telah diselamatkan daripada kuman-kuman yang ada pada air di rumahnya.

Mereka dengan yakin telah memilih unit Coway Value sebagai penapis air rasmi di rumahnya.

Kami akan terus-menerus membasmi air kotor pada mereka yang tinggal di Bangi.

Kami harap anda semua terus mendoakan kami untuk terus bersemangat menyelamatkan penduduk di Bangi.

Kami Perangi Air Kotor

 
 
 

Anda Di Putrajaya?

Percaya atau tidak jika anda tinggal di Putrajaya juga ia tidak menjamin yang air di rumah anda itu bersih.

Bagi Pn Ayu yang juga menetap di Putrajaya adalah menjadi contoh yang terbaik untuk dijadikan ikutan apabila beliau sekeluarga memilih penapis air Coway di rumahnya.

Ketahuilah bahawa setiap air yang mengalir pasti akan membawa bendasing di dalamnya. Kita sebagai rakyat di Putrajaya ini harus sedar betapa pentingnya akan kebersihan air di rumah kita.

Air Bersih Putrajaya Maju.

 
 
"Terima Kasih Coway Malaysia Kerana Dengan Adanya Penapis Air Coway Dapat Menyenangkan Banyak kerja Rumah Saya" Puan Fatimah Dari Puchong.

Walaupun Puchong kawasan yang semakin pesat membangun, namun jangan sesekali kita memandang rendah terhadap tahap kebersihan air di kawasan seperti ini.

Kini Pn. Fatimah sekeluarga tidak perlu risau dan rasa was-was lagi setelah memilih unit penapis air Villaem Coway sebagai medium penapis air di rumahnya.

 
 
 
 

Batu Keluar Dari Paip Bersama Air Karat

Masalah air karat teruk dan batu-batu kecil yang keluar dari paip air di kawasan Prima Beruntung, Rawang kini tidak lagi menjadi masalah buat Pn Ida sekeluarga.

Dengan rasminya, penapis air Coway telah dilantik untuk menjadi penjaga di rumah Pn Ida.

Masalah habuk teruk dan bau kucing yang kuat juga telah membuatkan mereka menjadikan penapis udara Lombok sebagai peneman udara segar di rumah.

Tahniah Pn Ida dan keluarga. Selamat berCoway.

P/S: Jangan lupa untuk cerita pada jiran sebelah sekali ya.

ContactTarmizi
013-629 3161
012-684 8434

 
 

 
Amelia Rosely
019-340 2304

Authorized Agent
Coway Malaysia

Puchong
Banting
Putrajaya
Cyberjaya
Dengkil
Sepang
Klang
Kuala Lumpur
Nilai
Seremban
Melaka
Shah Alam
Kajang
Bangi
Semenyih
Cheras
Pantai Dalam
Subang Jaya
Damansara
Rawang
Sg. Buloh
Batang Kali
Gombak
Kuantan

email : ameliarosely@gmail.com

tarmiziridzuan@gmail.com

 

SEO Reports for mycowaymalaysia.com

Gallery

Like My Coway Malaysia di Facebook

SFbBox by casino froutakia

Instagram My Coway Malaysia

Webmail